Workshops en lezingen

 

Hieronder ziet u een overzicht van de lezingen en workshops welke Equisa aanbiedt.

Chiropractie bij paarden

In deze lezing wordt u duidelijk wat chiropractie inhoudt en wat het voor uw paard kan betekenen.

Haal het beste uit je paard!

Heeft u voor uzelf duidelijk wat uw doelen zijn? Kentu de sterke en minder sterke punten van uw paard? Is het management van uw paard optimaal? Waar zou u nog aan kunnen werken?

 

 

In deze workshop wordt begonnen met een theoretisch gedeelte, gevolgd door een praktisch gedeelte waarin (een aantal van) de deelnemers met hun eigen paard aan de slag gaat. U leert op een andere manier te kijken naar uw paard en naar uw training. Op deze manier wordt het duidelijk waar voor u en uw paard de voornaamste verbeterpunten liggen. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan er in overleg een programma worden gemaakt.

Anatomie

In 5 avonden leert u het grootste deel van de anatomie van uw paard kennen. Hierdoor bent u in staat deze kennis in de training van uw paard te gebruiken.

Goed gezadeld

Tijdens deze workshop leert u wat het belang is van een goed passend zadel. Na het volgen van deze workshop bent u geen volleerd zadelpasser maar zult u wel eerder herkennen wanneer een zadel niet goed ligt. Hierdoor kan er in een vroeger stadium een zadelpasser worden ingezet, waardoor uw paard grotere problemen bespaard blijven! Deze workshop is opgebouwd uit een theorie- en een praktijkgedeelte.

Workshop/lezing op maat

Het is uiteraard altijd mogelijk voor u of uw vereniging een workshop op maat te geven. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Over Sandra

  • Dierenarts
  • Veterinair Chiropractor
  • Master Saddle Fitting Consultant
  • Dry Needling Therapeut
  • Orun instructrice
  • KNHS jurylid


  •